Rijkswaterstaat vacatures

Er zijn 1 vacatures gevonden

Werken bij Rijkswaterstaat betekent:
 • Direct bijdragen aan een vlotte en veilige doorstroming op de weg en op het water;
 • uitstekende en transparante arbeidsvoorwaarden;
 • veel ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • een werkgever die waarde hecht aan een gezonde work-lifebalance.

Werken bij Rijkswaterstaat

Nederland beschermen tegen overstromingen en zorgen voor goede (vaar)wegen? Daar zet jij je voor in als je gaat werken bij Rijkswaterstaat. Rijkswaterstaat is de uitvoerende organisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, waardoor de twee nauw met elkaar in verbinding staan. RWS onderhoudt de bestaande infrastructuur, zoals bruggen en tunnels. Ook regelen zij het aanleggen van nieuwe wegen. Daarbij houden ze rekening met leefbaarheid, het milieu en efficiëntie. Allemaal met als doel dat iedereen in Nederland veilig en snel op hun plek van bestemming komt. Wil jij daar graag bij helpen? Dan vind je misschien wel een toffe uitdaging tussen onze Rijkswaterstaat vacatures.

Solliciteer op vacatures bij Rijkswaterstaat

Wat je precies gaat doen als je gaat werken bij Rijkswaterstaat? Die keuze is aan jou. Er staan namelijk allerlei verschillende banen tussen onze vacatures bij Rijkswaterstaat. Op zoek naar een uitdagende fulltime functie? Ga aan de slag als weginspecteur of adviseur. Studeer je nog en zoek je een baan voor ernaast? Er staan ook regelmatig bijbanen tussen onze Rijkswaterstaat vacatures, bijvoorbeeld als administratief medewerker. Staat er op dit moment nog niks passends voor je bij? Stel dan een e-mailalert in om op de hoogte te blijven van het nieuwste aanbod. Tip: kijk ook eens naar onze vacatures bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Wil je solliciteren op onze Rijkswaterstaat vacatures? Per baan verschillen de functie-eisen, dus lees de RWS vacatures altijd goed door. Zo kom je erachter of jij geknipt bent voor de job. Wat sowieso belangrijk is als je wilt werken bij Rijkswaterstaat? Een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid bij de samenleving. Verder scoor je bonuspunten als je goed samenwerkt en altijd streeft naar de beste resultaten. Laat deze eigenschappen daarom goed naar voren komen in je sollicitatiebrief. Vergeet ook niet relevante werkervaring en skills op je cv te zetten. Wie weet start je dan binnenkort al met werken bij RWS.


Veelgestelde vragen

 • Wat voor werk bij Rijkswaterstaat bieden jullie aan?

  Er staan allerlei verschillende banen tussen onze RWS vacatures. Je vindt dus vast wel iets wat bij je past, of je nou wilt werken als financieel administratief medewerker of op zoek bent naar een uitdagende startersfunctie als adviseur.

 • Wat moet ik doen als er geen leuke vacatures bij RWS voor mij tussen staan?

  Maak je vooral geen zorgen, want we hebben ook andere leuke overheidsvacatures openstaan. Wil je écht werken bij RWS? Stel dan een e-mailalert in om op de hoogte te blijven van het nieuwste aanbod.

 • Hoe solliciteer ik op een vacature bij Rijkswaterstaat?

  Via Overheid Online solliciteren is simpel. Log in of maak een account aan, check je gegevens en voeg je cv met een korte motivatie toe. Daarna hoor je zo snel mogelijk van een van onze recruiters of we een match zien. .