Ministerie van Volksgezondheid vacatures

Er zijn 3 vacatures gevonden

Werken bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport betekent:
 • Je inzetten voor goede en betaalbare zorg;
 • een baan met maatschappelijke impact;
 • werken bij een inclusieve en diverse werkgever;
 • een informele, prettige en open werksfeer;
 • veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en reflectie.

Werken bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Ben jij toe aan een uitdagende baan waarbij jij écht verschil maakt in de maatschappij? Dan staat er misschien wel een mooie job voor je tussen onze ministerie van Volksgezondheid vacatures. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, ook wel VWS, zet zich in voor een gezond en fit Nederland. Dat betekent onder andere betaalbare en goede zorg, een effectieve omgang met epidemieën en toegankelijke sportmogelijkheden. Wil jij je inzetten voor dit soort thema's? Dan past werken bij het ministerie van VWS waarschijnlijk écht bij jou. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is bij dit ministerie? Neem vlug een kijkje bij de VWS vacatures en laat je inspireren.

Solliciteer op VWS vacatures

Wat je gaat doen als je gaat werken bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport? Dat ligt helemaal aan je interesses en talenten. Op zoek naar een startersfunctie als beleidsmedewerker? Of naar een tijdelijke bijbaan als administratief medewerker? Het ministerie van VWS kan alle hulp gebruiken, dus de ministerie van Volksgezondheid vacatures zijn erg divers. Het fijne van deze werkgever? Het ministerie van VWS zet zich in voor een inclusieve werkomgeving en hecht vele waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dat betekent dat iedereen welkom is, er een open werksfeer heerst én dat jij mooie stappen kunt maken binnen het ministerie. Yes, please? Waar wacht je dan nog op? Vind jouw favoriete VWS vacature en solliciteer vandaag nog.

Maar wanneer kun je nou solliciteren op onze ministerie van Volksgezondheid vacatures? De eisen verschillen per functie. Lees daarom altijd goed de vacatures bij het ministerie van VWS door en ontdek of er een speciaal diploma of werkervaring nodig is. Pas jij binnen het plaatje? Top, dan is het tijd om te solliciteren op de VWS vacature. Via Vacatures Overheid Online is dat lekker makkelijk. Log in of maak een account aan, controleer je gegevens en voeg een up-to-date cv en korte motivatie toe. Alles check? Verzenden maar. Je hoort zo snel mogelijk van een van onze recruiters of je een goede match bent. Voor je het weet start je al met werken bij het ministerie van Volksgezondheid.


Veelgestelde vragen

 • Kan ik werken bij het ministerie van VWS?

  Dat kan zeker. Je vindt hier allerlei ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport vacatures. Of je nou een bijbaan zoekt voor naast je studie of toe bent aan een nieuwe uitdaging in je carrière, er zit vast iets interessants voor je bij.

 • Wat als ik niks leuks zie tussen de vacatures bij het ministerie van Volksgezondheid?

  Maak je geen zorgen. Misschien staat er een uitdagende baan voor je tussen onze andere vacatures bij de Overheid. Wil je toch echt het liefste werken bij het ministerie van VWS? Stel dan een e-mailalert in, zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste ministerie van VWS vacatures.

 • Hoe solliciteer ik op de vacatures bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport?

  Heel simpel. Log in, klik op de solliciteerknop, werk je gegevens bij en voeg een up-to-date cv en korte motivatie toe. Dan is de klus al geklaard. Je hoort zo snel mogelijk van een van onze recruiters.