Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid vacatures

Er zijn 10 vacatures gevonden

Werken bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid betekent:
 • Je inzetten voor werk en bestaanszekerheid voor iedereen in Nederland;
 • maatschappelijke impact maken;
 • goede arbeidsvoorwaarden die je (deels) zelf samen kunt stellen;
 • reiskostenvergoeding, studiefaciliteiten en een goede verlofregeling.

Fulltime Gebouwenbeheerder bij ministerie van Defensie in Den Helder

Medewerker distributiecentrum bij ministerie van Defensie in Hoogerheide

Word parttime communicatie medewerker bij de Rijksoverheid in Den Haag!

Fulltime klantenservice medewerker bij Stedin in Rotterdam

Fulltime relatiebeheerder bij Red Bull in Nijmegen en Arnhem

Word managementondersteuner bij de Rijksoverheid in Den Haag!

Word (parttime) juridisch medewerker bij de Rijksoverheid in Groningen!

Word registratiemedewerker bij de Rijksoverheid in Den Haag!

Word parttime buitengriffier bij de Rijksoverheid in Amsterdam!

Tijdelijk backofficemedewerker bij Rijkswaterstaat Utrecht

Werken bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Wil jij zorgen dat iedereen in Nederland eerlijk, gezond en veilig kan werken? Dan zit je bij de ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid vacatures goed. Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) zet zich in voor werk en bestaansrecht voor mensen in Nederland. Ga je werken bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid? Dan maak jij je sterk voor mensen die werken en mensen die (tijdelijk) niet werken. Denk hierbij aan onderwerpen die je vaak in het nieuws hoort, zoals arbeidsmigratie, (on)veilige werkomstandigheden of schuldenproblematiek. In dit werkveld heb je veel maatschappelijke impact. Wil jij echt het verschil maken? Neem dan snel een kijkje bij onze vacatures bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Solliciteer op een vacature bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Benieuwd of de ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid vacatures iets voor jou zijn? Grote kans van wel. Wat je studieachtergrond en wensen ook zijn, Overheid Online heeft voor ieder wat wils. Ben je toch bang dat je niet genoeg ervaring hebt om te werken bij het ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid? No worries. Het ministerie van SZW biedt namelijk graag ruimte aan nieuw talent en er is zelfs een speciale vereniging voor jonge medewerkers. Dus of je nou bakken ervaring hebt of net op de arbeidsmarkt komt kijken, je vindt vast een toffe vacature bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid die bij je past.

Een leuke ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid vacature gevonden? Top, dan ben je al een heel eind. Nu alleen nog solliciteren. Gelukkig is dat via Overheid Online zo gefixt. Log in of maak een account aan, check je gegevens en voeg een up-to-date cv en motivatiebrief toe. Ready? Verzenden maar. De recruiter neemt zo snel mogelijk contact met je op. Met een beetje geluk start jij binnen de kortste keren al met werken bij Buitenlandse Zaken. Zijn de vacatures toch niet helemaal jouw ding, maar wil je wel maatschappelijke impact maken? Scrol dan eens door de vacatures bij het ministerie van Buitenlandse Zaken of het ministerie van Onderwijs. Wie weet staat jouw next step daar wel tussen.


Veelgestelde vragen

 • Kan ik werken bij Buitenlandse Zaken?

  Zeker weten. Wij hebben allerlei leuke ministerie van Buitenlandse Zaken vacatures. Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Neem contact op met de recruiter van de vacature en stel al je vragen.

 • Hoe solliciteer ik op de vacatures bij het ministerie van Buitenlandse Zaken?

  Dat is binnen no time geregeld. Log in, klik op de solliciteerknop, vul je gegevens in en upload een up-to-date cv en korte motivatie. Makkie toch? De recruiter laat je daarna zo snel mogelijk weten of jij een goede match met de functie bent.

 • Wat als ik niks leuks zie tussen de vacatures bij het ministerie van Buitenlandse Zaken?

  Geen stress. Stel een e-mailalert in, zodat je de nieuwste Buitenlandse Zaken vacatures meteen in je mailbox krijgt. Of neem scrol ook eens door onze andere vacatures bij de Overheid. Misschien vind je daar wel wat je zoekt.