Vacatures bij het ministerie van Buitenlandse Zaken

Er zijn 6 vacatures gevonden

Werken bij het ministerie van Buitenlandse Zaken betekent:
 • Je inzetten voor een veilige, stabiele en welvarende wereld;
 • goede arbeidsvoorwaarden die je (deels) kunt afstemmen op je persoonlijke wensen;
 • reiskostenvergoeding als je naar werk reist met het openbaar vervoer;
 • een ruime keus aan opleidingen en cursussen om jezelf te ontwikkelen;
 • gebruik maken van sportfaciliteiten tijdens werkuren.

Word managementondersteuner voor het Rijk in Den Haag

Word managementondersteuner voor de Rijksoverheid in Den Haag

Word parttime juridisch medewerker in Apeldoorn voor de Rijksoverheid!

Word parttime projectmanager bij de Rijksoverheid in Groningen

Word facilitair medewerker bij de Rijksoverheid in Rijswijk!

Word administratief medewerker voor het Rijk in Rijswijk in Den Haag

Werken bij Buitenlandse Zaken

Maak jij je graag hard voor zaken als veiligheid, stabiliteit en het bevorderen van mensenrechten? Neem dan eens een kijkje bij de vacatures bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Het ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ) zet zich in voor het bestrijden van conflicten, armoede en onrecht en behartigt de belangen van Nederlanders in het buitenland. BZ werkt vanuit Den Haag en heeft daarnaast 140 posten over de hele wereld. Reken maar uit: elk uur van de dag wordt ergens op de wereld wel gewerkt aan de internationale betrekkingen. Heb je een brede, internationale blik en sta je te springen om te werken bij Buitenlandse Zaken? Wacht dan niet langer en check onze vacatures bij het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Solliciteer op een ministerie van Buitenlandse Zaken vacature

Benieuwd welke vacature bij het ministerie van Buitenlandse Zaken bij je past? Dat hangt af van jouw diploma en ervaring. Je kunt werken bij Buitenlandse Zaken met een academische achtergrond, maar ook met relevante, praktische ervaring. Ben je een starter en kom je pas net kijken op de arbeidsmarkt? No worries. Reken maar dat je veel leert bij BZ, want je hebt keuze uit een uitgebreid aanbod opleidingen en cursussen. Zo kun jij jezelf binnen no time een (young) professional noemen. BZ vind het namelijk belangrijk dat werknemers zich continu ontwikkelen. Zowel op werkgebied als andere vlakken. En wat dacht je van de sportfaciliteiten van BZ? Redenen genoeg om te solliciteren op een Buitenlandse Zaken vacature.

Help! Hoe vind je nou een vacature bij het ministerie van Buitenlandse Zaken die perfect bij je past? Geen stress. Gebruik de zoekfilters en met een paar muisklikken krijg je een overzicht van relevante vacatures. Makkie toch? Een toffe functie op het oog? Top, dat is het halve werk. Nu alleen nog solliciteren. Gelukkig is dat via Overheid Online zo gefixt. Log in of maak een account aan, controleer je gegevens en voeg een up-to-date cv en motivatiebrief toe. Klaar? Verzenden maar. De recruiter neemt zo snel mogelijk contact met je op. Wie weet start jij binnenkort al met werken bij Buitenlandse Zaken.


Veelgestelde vragen

 • Kan ik werken bij Buitenlandse Zaken?

  Reken maar. Wij hebben allerlei toffe ministerie van Buitenlandse Zaken vacatures. Of je nu toe bent aan een nieuwe uitdaging of op zoek bent naar een bijbaan naast je drukke studentenleven, je vindt vast iets wat bij je past. Neem contact op met de recruiter van de vacature voor de mogelijkheden.

 • Hoe solliciteer ik op de vacatures bij het ministerie van Buitenlandse Zaken?

  Dat is zo gepiept. Log in, klik op de solliciteerknop, vul je gegevens in en upload een up-to-date cv en korte motivatie. Easy toch? De recruiter neemt daarna zo snel mogelijk contact met je op.

 • Wat als ik niks leuks zie tussen de vacatures bij het ministerie van Buitenlandse Zaken?

  Geen stress. Stel een e-mailalert in, zodat je de nieuwste Buitenlandse Zaken vacatures meteen in je mailbox krijgt. Of neem ook eens een kijkje bij onze andere vacatures bij de Overheid. Misschien vind je daar wel iets waar je blij van wordt.