Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat vacatures

Er zijn 4 vacatures gevonden

Werken bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat betekent:
 • Je inzetten voor een bereikbaar en leefbaar Nederland;
 • werken in een deskundige en professionele omgeving;
 • een lekker maandsalaris en mooie arbeidsvoorwaarden;
 • ruimte om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling;
 • doorgroeimogelijkheden binnen het ministerie.

Werken bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

Wil jij zorgen voor veilige wegen, bereikbare steden en een schone leefomgeving? Grote kans dat je dan enthousiast wordt van onze ministerie van Infrastructuur en Waterstaat vacatures. Het ministerie van IenW zet zich namelijk in voor een leefbaar en bereikbaar Nederland. Daarbij hebben ze extra aandacht voor het milieu, zodat het land niet alleen nu schoon en veilig is, maar ook in de nabije en verre toekomst. Voldoende drinkwater? Sterke dijken? Een goede luchtkwaliteit? Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat houdt zich hier allemaal mee bezig. Wil je ook meehelpen? Scrol dan snel door onze vacatures bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en ontdek de mogelijkheden.

Ontdek de vacatures bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

Werken bij het ministerie van IenW betekent niet alleen zorgen voor een bereikbaar en leefbaar Nederland, maar ook werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat krijg je namelijk volop ruimte om opleidingen en cursussen te volgen die jouw niveau omhoog tillen. Ook doorgroeien is prima mogelijk. Laat dus altijd jouw ambities blijken, wie weet start je dan een mooie carrière binnen de overheid. Het begin? Solliciteren op een van onze ministerie van Infrastructuur en Waterstaat vacatures. Gelukkig is dat via Vacatures Overheid Online heel simpel. Log in, voeg je cv en een korte motivatie toe en check je gegevens. All done.

Als je solliciteert op onze vacatures bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat ga je aan de slag met (water)wegen, bereikbaarheid en milieu. Liggen jouw interesses heel ergens anders? Geen probleem, wij bieden naast deze ministerie van Infrastructuur en Waterstaat vacatures nog veel meer banen bij de overheid aan. Je inzetten voor zaken rondom werk(loosheid)? Dan vind je onze vacatures bij het ministerie van Sociale Zaken vast interessant. Houd je je liever bezig met internationale connecties? Kijk eens bij onze vacatures bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Wil je graag werken voor Nederland, maar nog geen idee op wat voor manier? Neem gerust contact op met een van onze recruiters, we helpen je graag op weg.


Veelgestelde vragen

 • Hoe vind ik een vacature bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat die bij me past?

  Gebruik het filtermenu om zo snel en simpel mogelijk een passende vacature te vinden. Staat er nog niks voor je tussen? Stel een e-mailalert in om op de hoogte te blijven van ons aanbod. Of neem contact op met een van onze recruiters voor de mogelijkheden.

 • Hebben jullie ook vacatures bij andere ministeries?

  Die hebben we. Wat dacht je van vacatures bij het ministerie van Sociale Zaken of vacatures bij het ministerie van Financiën? Op Vacatures Overheid Online vind je voor ieder wat wils.

 • Hoe solliciteer ik op de vacatures bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat?

  Heel simpel, dat kan gewoon via Vacatures Overheid Online. Log in, check je gegevens en voeg je cv en een korte motivatie toe. Daarna krijg je al binnen 48 uur reactie van een van onze recruiters.