Ministerie van Binnenlandse Zaken vacatures

Er zijn 5 vacatures gevonden

Werken bij het ministerie van Binnenlandse Zaken betekent:
 • Bijdragen aan de inrichting en het bestuur van de Nederlandse samenleving;
 • werk dat écht een impact heeft op de maatschappij;
 • volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen;
 • een goede, open relatie tussen leidinggevenden en werknemers;
 • goede arbeidsvoorwaarden en een mooi salaris.

Word bouw adviseur voor de Rijksoverheid in Den Haag

Word directiesecretaresse voor de Rijksoverheid in Den Haag

Word managementondersteuner voor het Rijk in Den Haag

Word parttime juridisch medewerker in Apeldoorn voor de Rijksoverheid!

Word (parttime) medewerker visumaanvragen voor de Rijksoverheid in Den Haag!

Werken bij Binnenlandse Zaken

Wil jij een waardevolle baan waarbij je je inzet voor een effectief bestuur van de Nederlandse samenleving? Grote kans dat je enthousiast wordt van onze ministerie van Binnenlandse Zaken vacatures. Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) houdt zich namelijk bezig met allerlei brede politieke en maatschappelijke zaken rondom bestuur. Ze zijn bijvoorbeeld verantwoordelijk voor een effectieve rijksdienst met goed ontwikkelde ambtenaren en bestuurders. En wat dacht je van het verbeteren van de woningmarkt of het onderhouden van contact met Aruba, Curaçao en Sint-Maarten? Ook daar houd je je mee bezig als je gaat werken bij Binnenlandse Zaken.

Ontdek onze BZK vacatures

Benieuwd wat je gaat doen als je gaat werken bij Binnenlandse Zaken? Dit ministerie is bezig met allerlei verschillende vraagstukken, dus dat ligt helemaal aan jouw eigen wensen. Zo vind je tussen onze ministerie van Binnenlandse Zaken vacatures verschillende bijbanen, bijvoorbeeld als administratief medewerker of werkbegeleider. Ideaal als je wilt bijverdienen naast je studie of andere bezigheden. Ben je juist op zoek naar een uitdagende startersfunctie? Denk dan aan een baan als beleidsmedewerker of inkoopadviseur. Het aanbod wisselt continu, dus we hebben de ene keer waarschijnlijk andere ministerie van BZK vacatures beschikbaar dan de andere keer. Niets missen? Stel dan een e-mailalert in en blijf altijd op de hoogte.

Heb je een leuke uitdaging gevonden tussen onze ministerie van Binnenlandse Zaken vacatures? Check of je aan de functie-eisen voldoet en welke vaardigheden belangrijk zijn voor de baan. Dan weet je precies waar je op moet focussen als je je sollicitatiebrief schrijft en wat je aan je cv kunt toevoegen. Hoe je vervolgens solliciteert? Klik op de solliciteerknop, log in, laat je gegevens achter en voeg de juiste bestanden toe. Zo simpel is het. En snel, want je hoort vaak al binnen 48 uur van een van onze recruiters of wij vinden dat werken bij Binnenlandse Zaken bij jou past.


Veelgestelde vragen

 • Wat voor jobs bij Binnenlandse Zaken bieden jullie aan?

  Ons aanbod wisselt regelmatig. Zo hebben we de ene keer veel ministerie van Binnenlandse Zaken vacatures voor administratief medewerker en de andere keer banen in de IT. Op de hoogte blijven? Stel dan een e-mailalert in, zodat je niks hoeft te missen.

 • De vacatures bij BZK zijn niet helemaal mijn ding. Hebben jullie ook banen bij andere ministeries?

  Zeker, we bieden vacatures aan bij alle ministeries. Neem een kijkje tussen al onze vacatures bij de overheid om het huidige aanbod te zien.

 • Kan ik solliciteren op vacatures bij het ministerie van Binnenlandse Zaken?

  De functie-eisen verschillen per baan, dus lees altijd goed de vacature bij het ministerie van Binnenlandse Zaken door waar jij interesse in hebt. Zo weet je precies wat er van je verwacht wordt.