Gemeente Breda vacatures

0
Filters

Werken bij de gemeente Breda

Jij ziet werken in de gemeente Breda dus wel zitten. Top! In deze gezellige stad kun je alle kanten op.

Wat dacht je van een fulltime baan als projectleider of parttime baan als teamleider. Nog geen leidinggevende skills of heb jij geen leidinggevende ambitie? Maar vind je het wel leuk om anderen te helpen? Dan kun je ook als klantenservice medewerker aan de slag. Nice to know: werk je bij de gemeente Breda, dan kun je gratis je work-outs doen in de fitnessruimte. Scheelt mooi weer twee tientjes per maand.

All work(-out) and no play met de gemeente Breda vacatures? Zeker niet! Werken bij de gemeente Breda staat gelijk aan werken in hartje centrum. Je kunt dus zo de eerste de beste kroeg induiken, een filmpje pakken of lekker uit eten in een sjiek restaurant.

Zie werken bij de gemeente Breda helemaal zitten? Scrol dan naar beneden en kijk of jouw future job tussen de vacatures in de gemeente Breda staat.

Home » Werken bij » Gemeente Breda vacatures

Vacatures gemeente Breda

Er zijn 0 vacatures bij de Gemeente Breda gevonden.

Op zoek naar een baan onder de rivieren? In een stad die op zijn grondvesten schudt in carnavalstijd? Check dan de gemeente Breda vacatures hieronder en ga binnenkort in Kielegat aan de slag. Van werk als parttime cateringmedewerker tot fulltime secretaresse: het kan allemaal.

Oei! Dat was een te kleine speld in een te grote hooiberg.

Klik hier om de overige Vacatures Overheid Online vacatures te bekijken.

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor onze vacature alerts; dan laten wij het meteen weten als een toffe vacature voorbijkomt die goed bij je past. Succes!

Ja, email mij de nieuwste vacatures van deze zoekopdracht!

Je kunt vacature-alerts op elk moment uitzetten.